Monday, 31 October 2011

Pizza....Sedapnya..

Ya Allah....lamanya rasanya fara tak berblogging...Terasa sangat sibuk dan stress sehingga lupa yang fara ada blog untuk meluahkan atau menyampaikan sesuatu di hati untuk dikongsi bersamakan..Chewahh intro tak tahan kan..padahal fara nak berkongsi resepi yang fara dapat dari blogger ni Dapur Tanpa Sempadan..sorry ye fara minta izin untuk berkongsi resepi di blog fara juga...

Actually, Resepi Pizza yang fara nak kongsikan ni adalah permintaan dari kawan Universiti fara..Kak Ayu nama diberi..hehehe..kak ayu ni orang Terengganu..Fara janji nk kongsi resepi selepas Negeri 9 menang Piala Malaysia dengan menewaskan Terengganu..Alhamdulillah N9 menang 2-1..So janji fara kena tunaikan la ye..hehehehe




Kak Ayu, sure kak ayu tgk pic pizza fara mengancam and menyelerakan kan kan..hehehe..Tapi memang sedap pun.. thanks to blogger Dapur Tanpa Sempadan kerana membuatkan impian fara utk membuat pizza sendiri tercapai..Okla Kak Ayu, fara nak tunaikan janji fara pada Kak Ayu ok..Resepi pizza Kak Ayu Boleh tengok di ruang RECIPES.

1 comment:

  1. Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sudah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£

    ReplyDelete