Thursday, 21 June 2012

Makanan Favourate Arshad

Salam semua..rasanya lama sangat tak membloging...tetiba malam ni terasa nak share sesuatu yang menarik dgn semua..

Actually fara nak juga tanya pendapat dan cadangan semua berkenaan dgn anak Fara, Arshad.Arshad berumur 2 tahun 1 bulan sekarang...Arshad sangat memilih makanan..kalau diberi makan, banyak lagi yang terbuang dari makan..dah macam-macam makanan Fara and Husband sediakan..yang dimasak ada yang dibelikan pun ada...Arshad sangat suka main..kurang makan..tp alhamdulillah dia aktif dan sihat..

Bagaimana ye nak bagi dia ada selera makan?makanan apa yang sesuai dengan dia dan berkhasiat?Arshad suka makan JAJAN..uhuhuhuhu..Cer cite sikitmenu-menu dan resepi-resepi yang menarik untuk fara cuba k..

Lagi satu, Arshad sangat suka makan coklat..pantang nampak sure nak punya..satu hari terlintas nak mencuba membuat coklat utk si kecil ni...seronok dan puas rsnya kalau dapat sediakan makanan yang dia suka..jimat pun jimat kan...pastu fara pun pegila mencari bahan-bahan yang sewajarnya..hehehe.. berkobar-kobar nk buat ni..Lastly fara decide nak buat Coklat OREO untuk si kecil ni..



Tak sangka pula sangat mudah nak buat tau...and sangat best..teruja tgk coklat yang dah dibuat..actually sgt sgtla senang nk sediakan..tak renyah pun..Pastu yang paling seronok sekali Arshad sgt suka kan coklat OREO tu..Fara pun bawa la ke rumah my mother in law..tak sangka respond terbaik yang fara terima..siap kata leh wat jual lg untuk majlis perkahwinan la, birthday la dan mcm2 lg la...hehehehehehe..Fara dapat resepi ni macam biasa dr blog yang pada fara sgt sgt la best.. blog masam manis..blog kak AZLITA..kalau semua nak tahu, resepi2 yang dikongsikan oleh kak AZLITA TERBAIK tau..so far apa mana2 resipi yang Fara cuba sure menjadi..Sgt best..Thanks to Kak Azlita kerana sudi berkongsi resepi..tak kedekut ilmu..dan yang paling penting semuanya TERBAIK..kak AZLITA tumpang share RESEPI COKLAT OREO kat sini ye...Thanks..




So apa pendapat semua dgn hasil tangan Fara??boleh jual x??hehehehe

3 comments:

  1. menarik! boleh buat jual dah ni :D

    Jom singgah blog sue www.suriaqistina.blogspot.com dan www.buluhvoice.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sudah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£

      Delete
  2. Cantik ..boleh jual ni..exsp. for anak2 yg sambut birthday kan..anak2 tentu seronok..

    ReplyDelete